Inschrijven

Welkom op onze school

Inschrijven voor het eerste jaar

Inschrijven voor het tweede t.e.m het zesde jaar

Op het OLVC plus kunnen elk schooljaar 250 leerlingen starten in het eerste jaar van het secundair onderwijs (1A): zoals alle Antwerpse scholen werkt OLVC plus voor de inschrijvingen in het eerste jaar van het secundair binnen het LOP samen in het digitaal platform ‘Meldjeaan’.

Om je zoon of dochter in te schrijven op OLVC plus voor het schooljaar 2024 – 2025, is het altijd (!) nodig je kind aan te melden op dit platform.
Je kan je kind aanmelden tussen maandag 25 maart (9.30 uur) en vrijdag 19 april (17 uur). Half januari krijg je hierover een infopakket thuisgestuurd.

Indien je je kind niet aanmeldt tijdens de aanmeldperiode via Meldjeaan, kan je vanaf de vrije inschrijvingsperiode je kind voor de wachtlijst aanmelden door fysiek naar de school te komen.

Inschrijven voor volgend schooljaar in het tweede tot en met zesde jaar kan vanaf 14 mei 2024. Je kan ons contacteren via mail (info@olvcplus.be) of telefonisch (03/232.88.28).

Voor een inschrijving op de wachtlijst meld je je fysiek aan op de school.

Als je graag op de hoogte blijft van alle infomomenten en alle stappen in het inschrijvingsproces, klik dan hier voor het informatieformulier.

© 2024 Onze-Lieve-Vrouwecollege Plus | Webdesign Webit