Inschrijven

Welkom op onze school

Inschrijven voor het eerste jaar

Op het OLVC plus kunnen elk schooljaar 250 leerlingen starten in het eerste jaar van het secundair onderwijs (1A): zoals alle Antwerpse scholen werkt OLVC plus voor de inschrijvingen in het eerste jaar van het secundair binnen het LOP samen in het digitaal platform ‘Meldjeaan’.

Om je zoon of dochter in te schrijven op OLVC plus voor het schooljaar 2023 – 2024, is het altijd (!) nodig je kind aan te melden op dit platform.
Je kan je kind aanmelden tussen maandag 27 maart (9.30 uur) en vrijdag 21 april (17 uur). Half januari krijg je hierover een infopakket thuisgestuurd.

Inschrijven voor het tweede t.e.m het zesde jaar

Dat kan rechtstreeks in de school. Neem hiervoor contact op met de leerlingenadministratie.

Inschrijven voor volgend schooljaar in het tweede tot en met zesde jaar kan vanaf 24 april 2023. Je kan ons contacteren via mail (info@olvcplus.be) of telefonisch (03/232.88.28)

Vul hier je gegevens in en we houden je op de hoogte

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de initiatieven die de school neemt (bv. proeflesjes, opendeurdag, tijdspad inschrijvingen etc…)

Onze-Lieve-vrouwecollege plus houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

© 2023 Onze-Lieve-Vrouwecollege Plus | Webdesign Webit